Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимки МВРТрима мъже са арестувани във Варна

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимки МВРТрима мъже са арестувани във Варна
Коментари Харесай

Арестуваха трима крадци във Варна, единият се маскирал като полицай

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотоси Министерство на вътрешните работи

Трима мъже са задържани във Варна за взломна кражба, като единият от тях бил преоблечен като служител на реда и даже имал бутафорен револвер, оповестяват от пресцентъра на варненската полиция.

Ето какво оповестяват от полицията:



След извършени оперативно–издирвателни дейности, при специализирана полицейска интервенция, извършена в петък в към 16:00 ч., в квартира във Варна са задържани три лица. Установено е, че същите са причинители на взломна кражба от апартамент в гр. Девня, при която са откраднати голям брой домашен уреди и инструменти – ледник, пералня, готварска печка и други


Заподозрени за причинители на действието са: 42-годишен мъж от Варна, осъждан и прочут на Министерство на вътрешните работи, който с разпореждане на прокурор е арестуван за период до 72 ч., 23-годишен мъж от Варна, осъждан и прочут на Министерство на вътрешните работи и малолетен, 17-годишен младеж. При задържането на лицата, 42-годишния мъж е бил облечен в полицейска униформа, а при процесуално-следствените дейности е открито и конфискувано бутафорно оръжие.

Има данни, че е подготвяно осъществяването на друго,по-тежко закононарушение.
По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на прокурор от ТО-Девня при районна прокуратура Варна, работата по случая продължава.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР